nl | en

Achtergrond

Crown cleaning service

De mannen achter Crown zijn aanpakkers en doorzetters.
Zij hebben zich bewezen als hardwerkende ondernemers in de schoonmaakbranche die hun afspraken nakomen en graag nét dat beetje extra doen voor hun cliënten.Neem contact met ons op

 

Arthur de Hart

Begon zijn werkzame periode bij de Koninklijke Marechaussee. Hij heeft daar gewerkt als beveiliger op het ministerie van defensie en het Catshuis om vervolgens algemeen opsporingsambtenaar bij de politiedienst te worden in de periode van 1982 tot 1990. Daarna koos hij ervoor om zelfstandig ondernemer te worden en richtte in 1990 schoonmaakbedrijf De Hart Service op. Met deze achtergrond wist hij als geen ander wat het betekent om met discretie betrouwbare diensten te leveren. Menig klant uit de beginperiode maakt nog steeds gebruik van de schoon-maakdiensten en de adequate benadering van de Hart.

 

Arjan Dekker

Is zijn carrière begonnen in het bankwezen en maakte na 4 ½ jaar in 1988 de overstap naar een internationale onderneming alwaar hij 15 jaar verantwoordelijk was voor het cash- rente –en valutamanagement en als accountmanager de dagelijkse gang van zaken rond de import en export coördineerde. Dekker begon in 2005 een bedrijf in mobiliteit en arbeid, waarna in 2012 in samenwerking met de Hart schoonmaakbedrijf DService werd opgestart, die zich naast Den Haag meer richtte op de regio’s Leiden, Wassenaar en Voorschoten.

Onze mensen

Crown Cleaning Service werkt met werknemers die van aanpakken weten. Mensen met gevoel voor verhoudingen en een beschaafde achtergrond. Daar selecteren wij streng op, om de hoge kwaliteit die wij leveren en die we altijd nastreven te kunnen blijven borgen.

Kom in contact

voor meer informatie